| Opusteno............................................................. | |
|
+3Pshytrance Perronita Chicita Angeel_of_life 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Angeel_of_life Admin
Broj poruka : 472 Datum upisa : 30.08.2008 Godina : 29 Lokacija : BP
| Naslov: Opusteno............................................................. Pon Sep 01, 2008 11:03 am | |
| E ovdje cemo da...lupamo...spamujemo....pjevamo...prichamo...sta god hocemo.. | |
|
| |
Perronita Chicita Admin
Broj poruka : 298 Datum upisa : 30.08.2008
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pon Sep 01, 2008 1:39 pm | |
| | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Uto Sep 02, 2008 5:04 am | |
| | |
|
| |
Perronita Chicita Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Uto Sep 02, 2008 6:06 am | |
| | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Uto Sep 02, 2008 6:27 am | |
| | |
|
| |
Perronita Chicita Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sre Sep 03, 2008 10:52 am | |
| ad! pljuni, izgazi Nikad nećeš moći mirno spavati Sad! Vikni sada ti Mene nećete lancem vezati
I nemoj da mi pretiš ti nikad više I vidiš oko tebe sve moje je I kaži svima sada glasno Nikad više jer lažovom nisam ja Nisam ja
Dosta! vikni sada ti Neću da me drže teški okovi Udri! glave skini sve Neka pate, neka boli, neka plaše se
I nemoj da mi pretiš ti nikad više I vidiš oko tebe sve moje je I kaži svima sada glasno Nikad više jer lažovom nisam ja Nisam ja | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sre Sep 03, 2008 12:27 pm | |
| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........MAchka Sta radish ovo qqqqqqqqqqqqqqqqq | |
|
| |
Perronita Chicita Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sre Sep 03, 2008 1:21 pm | |
| pjewam Shto shta fali pjesmi/ | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sre Sep 03, 2008 1:29 pm | |
| Nista nego je pocetak cudan a tek sam sad procitala citavu wrh koja je ovo pjesma????? | |
|
| |
Perronita Chicita Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sre Sep 03, 2008 1:51 pm | |
| | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sre Sep 03, 2008 1:51 pm | |
| | |
|
| |
Perronita Chicita Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sre Sep 03, 2008 1:54 pm | |
| jes sad cu postawiti josh jednu | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sre Sep 03, 2008 1:57 pm | |
| | |
|
| |
Perronita Chicita Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Čet Sep 04, 2008 8:48 am | |
| Paramore - crush crush crush I got a lot to say to you Yeah I got a lot to say I noticed your eyes are always glued to me Keeping them here and it makes no sense at all They taped over your mouth Scribbled out the truth with their lies Your little spies They taped over your mouth Scribbled out the truth with their lies Your little spies (Crush... crush... crush... crush... crush 1,2,3,4) Nothing compares to a quiet evening alone Just the one two of us is counting on That never happens, I guess I'm dreaming again Let's be more than this If you wanna play it like a game Well come on, come on let's play Cause I'd rather waste my life pretending Than have to forget you for one whole minute They taped over your mouth Scribbled out the truth with their lies Your little spies They taped over your mouth [Crush Crush Crush lyrics on http://www.metrolyrics.com]Scribbled out the truth with their lies Your little spies (Crush... crush... crush... crush... crush 1,2,3,4) Nothing compares to a quiet evening alone Just the one two of us is counting on That never happens, I guess I'm dreaming again Let's be more than this now Rock and roll baby, don't you know that We're all alone now, I need something to sing about Rock and roll honey, (hey) don't you know baby We're all alone now, I need something to sing about Rock and roll honey, (hey) don't you know baby We're all alone now, give me something to sing about Nothing compares to a quiet evening alone Just the one two of us is counting on That never happens, I guess I'm dreaming again Let's be more than, no Nothing compares to a quiet evening alone Just the one two of us is counting on That never happens, I guess I'm dreaming again Let's be more than, more than this Ohh, mmm... owo je od paramore | |
|
| |
Pshytrance
Broj poruka : 41 Datum upisa : 30.08.2008
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Čet Sep 04, 2008 1:57 pm | |
| ona je ljepsa od noci njen miris u kosi do neba me nosi...i zanosiii...rodjena samo za meneeeeeeeee ljepota od zene...bez nje mi se qci ne idee. | |
|
| |
bebica_mala
Broj poruka : 315 Datum upisa : 11.09.2008
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Ned Sep 14, 2008 9:27 am | |
| hej boy baby boy da li zelis biti moj?? kul boy baby boy nocas zelim dodoir tvoj! moje usne cokolada ja to zelim zelim sada..... | |
|
| |
*~cute-girl-dulce~*
Broj poruka : 38 Datum upisa : 02.09.2008 Godina : 29 Lokacija : nish
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Ned Sep 14, 2008 11:36 am | |
| Y no puedo olvidarte Si te veo en todas partes Si en el ultimo beso Me robaste el aliento Y no puedo olvidarte Si te llevo en la sangre Si en el ultimo abrazo Aun me pierdo despacio Y no puedo olvidarte Y no puedo olvidarte Y no puedo olvidarte Y no puedo olvidarte | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Ned Sep 14, 2008 12:07 pm | |
| Every now and then I get so sad Cause I miss you since you left me You're so disconnected from my life Sometimes I can't stand the morning light Cause i miss you since you left me, I'm just a reflection from your heart. In the middle of this night, I want you back, i really need you.
Save my soul from this lonelyness, Save me now cause I'm falling down, Save my world from this emptyness, Save me now cause I'm falling down.
There's a lot of things behind my smile Cause I miss you since you left me Every day I'm trying to survive. Sometimes I can't stand the morning light Cause I miss you since you left me. I'm just a reflection of your heart. In the middle of this night, I want you back, I really need you.
Save my soul from this lonelyness, Save me now cause I'm falling down, Save my life from this emptyness, Save me now cause I'm falling down.
Save my soul from this lonelyness, Save me now cause I'm falling down Save my life from this emptyness, Save me now cause I'm fallïng down | |
|
| |
H@RY
Broj poruka : 343 Datum upisa : 21.09.2008 Lokacija : BP
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Ned Sep 28, 2008 11:52 am | |
| Nasa ljubav
Tako je magicno Kako se sve desilo U nasoj ljubavi U nasoj slatkoj ljubavi
Tako je lako Da me vise nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Toj neverovatnoj ljubavi
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF: I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
Tako je jednostavno Da ne znam ni kako da objasnim Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
I ne znam koliko ce vremena Trajati ljubav Ali sada Nema nicega boljeg
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF. 2x
REF. 2x | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 03, 2008 7:03 am | |
| | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 03, 2008 7:03 am | |
| I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 03, 2008 7:04 am | |
| Zaljubila sam se u staru ljubav kao pre...Stara ljubav jos je VOLIM!!!JOS JE VOLIM KAO PRE!!!Stara ljubav kako boli ne mogu da je prebolim!!!!!!!!!! | |
|
| |
Perronita Chicita Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sub Okt 04, 2008 10:03 am | |
| boje se Jer si mnogo drukčiji od svih Jer ti si stalna opasnost za njih Nešto si novo a ne znaju šta Drukčije hodaš, drukčije misliš I nisi k'o svi Njihova slabost samo si ti U tvojim očima vidi se pad
U! U! A! Boje se
Nikad neće razumeti te Plašiće se da ne srušiš sve Sve one njihove virtue I boje se Jer si mnogo drukčiji od svih Jer ti si stalna opasnost za njih Nešto si novo a ne znaju šta
U! U! A! Boje se | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 7:15 am | |
| TOSE 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I lOVE YOU TOSE... Soba za taga Ovo je odluka moja jer bila volja je tvoja da s' drugim odes od mene i sve mi nizbrdo krene da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise I bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise {X2} U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam pogreb sa sebe sve me boli posle tebe Ovo je odluka moja i mnogi ce da se cude a kada odluim nesto to tako mora da bude da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise i bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise {X2} U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam pogreb sa sebe sve me boli posle tebe U ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje,ni vise i bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi {X2} U taj sam krevet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam pogreb sa sebe sve me boli posle tebe | |
|
| |
Angeel_of_life Admin
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 7:20 am | |
| Veži me za sebe
Zauvijek tvoj, potpisujem Na svaku ludost pristajem
Zatvori me i baci ključ Da više niko ne može uć
Osuđen na godina sto Ljubavi tvoje je premalo
Biću tvoj štit od čelika Od mene sve nek se odbija
Daj mi da potpišem Za ljubav kriv sam najviše
Veži me za sebe usnama Veži na milijun godina
Veži me, i tako nemam gdje U tvom srcu ja sam zarobljen
Veži me za sebe rukama Veži na milijun godina
Nek sam cijelom svijetu zabranjen Ja sam ti u srcu zarobljen
Zatvori me i baci ključ Da više niko ne može uć
Osuđen na godina sto Ljubavi tvoje je premalo
Daj mi da potpišem Za ljubav kriv sam najviše
Zauvijek tvoj, potpisujem Na svaku ludost pristajem
Veži me za sebe rukama Veži na milijun godina
Nek sam cijelom svijetu zabranjen Ja sam ti u srcu zarobljen | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Opusteno............................................................. | |
| |
|
| |
| Opusteno............................................................. | |
|