| Opusteno............................................................. | |
|
+3Pshytrance Perronita Chicita Angeel_of_life 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Angeel_of_life Admin

Broj poruka : 472 Datum upisa : 30.08.2008 Godina : 28 Lokacija : BP
 | Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 9:08 am | |
| Magla na mom prozoru Mirise na nevolju Nocas sam ti tako sam
Kisa pere ulice Gdje si moja ludice Jos bi nesto da ti dam
I neka nocas grmi I nek se dusa mrvi Samo da ti cujem glas
Priznajem pred svima Lutam vjekovima Trazim tebe, trazim nas
Jedina Sta si mi uradila Srce mi je pustinja Ljubav je presusila
Jedina Sto me nisi pustila kad me nisi ljubila Jedina
I neka nocas grmi I nek se dusa mrvi Samo da ti cujem glas Priznajem pred svima Lutam vjekovima Trazim tebe, trazim nas
Jedina | |
|
 | |
Angeel_of_life Admin

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 9:46 am | |
| Opet se vracas na mjesto radnje al' svakom je lopovu to dijelo zadnje sama padas u svoju zamku makar mi na glas priznaj to i ne hvataj se za slamku
Lako je skrenut' tako sa puta al' ljubav je igra sa bezbroj aduta ko vara na duge staze on gubi ja sam ti svjedok zivi, al' znaj tebi ne mogu da sudim
Ref. Ko ti to grize obraze ciji to trag na vratu krijes kom' ti to ruke odlaze varas me, mila, ma kako smijes kom' si se to obecala od mene krala, njemu dala mila, za kol'ko si me prodala
Lako je skrenut' tako sa puta al' ljubav je igra sa bezbroj aduta ko vara na duge staze on gubi ja sam ti svjedok zivi, al' znaj tebi ne mogu da sudim
Ref. 2x
Ref. 2x
Mila, za kol'ko si me prodala | |
|
 | |
Angeel_of_life Admin

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 9:58 am | |
| Moja si bila ti od glave pa do pete moja si bila, grlila me kao dijete sad od mene oci sakrivas
Tudja si, vise nemam ja na tebe pravo tudja si, sve je propalo sto dao sam ti ja bas kao kula karata
Ref. Da l' si sretnija sto ti drugi usne ljubi il' nesretnija sto on se na mom mjestu budi nisam Bog zna sto, al' kako sam te ludo volio
Da l' si sretnija tamo daleko od mene il' nesretnija kad zabole te uspomene nisam Bog zna sto, al' jednom sam te ludo volio
Otkud ti, kojim dobrom tu na pragu mome malena, milja presao sam milione sad vise ti ne spavam sam
Ref.
Ljubio sam te k'o da nijednu nisam imao na svijetu a spalila si me, pretvorila u dim
Ref. | |
|
 | |
Angeel_of_life Admin

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 10:02 am | |
| Ponovo si nocas mila Lagala da nisi bila s njim Ja to osetim... Ponovo su usne tvoje Drhtale ko da se boje Da ti ne oprostim
Zašto ti je to Trebalo zar nisi mogla ti Priznati
Chorus: Još su ti usne umorne I sve što kažeš znam da nije Još su ti suve cipele Na polju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu pise cija si Samo moja nisi Još su ti usne umorne I sve sto kažeš znam da nije Još su ti suve cipele Napolju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu pise cija si
Uzalud mi kriješ lice Znam te oci izdajice Sve si odglumila Isprljana poljupcima Otrovana dodirima Znam da si lagala
Chorus [x2]: Još su ti usne umorne I sve što kažeš znam da nije Još su ti suve cipele Na polju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu piše cija si Samo moja nisi Još su ti usne umorne I sve što kazeš znam da nije Još su ti suve cipele Na polju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu piše cija si | |
|
 | |
Angeel_of_life Admin

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 10:05 am | |
| Prazan je grad a u duši si ti Tužno pas me gleda Sacuvaj bar jedan kofer za sne A ja srce ne dam Ponos je zid, k'o da pokuca sad Teško je kad moliš Svaka rijec nova pjesma za nas A još uvijek te volim
Ima li dan za nas Da otkrijem zašto sam živ Da bacim veo tuge i zla Da potpišem da sam ja kriv Prošlosti!
Nestaje dah vrata otvaraš ti Ocima tražim Poželim da sve je isto k'o pre šta da kažem Prazan je grad a u duši si ti Tužno pas me gleda Sacuvaj bar jedan kofer za sne A ja srce ne dam
Ref. | |
|
 | |
Angeel_of_life Admin

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 10:22 am | |
| nikad nisi mi rekla, da mene si se odrekla ni kojim znakom, niti pogledom, ni dahom da sam nekad ti znacio bar tren, tvoj kad sam bio, vidio sam , tad samo snio sne za nas danas kad odlazis neces da izustis rijec meni hvala nijedno, sto sada cutim , tiho sapcem, nijemo patim bol da skratim meni hvala nijedno sanjam proslost, a sat stao, uklet usud po meni pao meni hvala nijedno, kad vec ides vec je vrijeme dusi mojoj smrtno breme meni hvala nijedno, meni hvala nijedno ni jedno bravo kad sve sam dao sto sam te nasmrt milovao, meni hvala nijedno za gorko vrijeme, ako svene, a bez tebe i bez mene meni hvala nijedno nijedna rijec ni koji osmjeh pohvala jedna pa ni podstrek, ja te volim nijedno ruku nisi mi dala, plasila se da bi pala dal da se smijem il da placem i boli me jos jace sto bi sada marila nemam nedoumice, sapni mi bar , kazi u lice danas kad odlazis, neces da izustis rijec meni hvala nijedno sto sada cutim , tiho sapcem, nijemo patim bol da skratim meni hvala nijedno sanjam proslost a sat stao uklet usud po meni pao meni hvala nijedno kad vec ides vec je vrijeme dusi mojoj smrtno breme meni hvala nijedno meni hvala nijedno ni jedno bravo kad sve sam dao sto sam te nasmrt milovao meni hvala nijedno za gorko vrijeme ako svene a bez tebe i bez mene meni hvala nijedno nijedna rijec niti koji osmjeh pohvala jedna pa ni podstrek, ja te volim nijedno | |
|
 | |
Angeel_of_life Admin

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 10:34 am | |
| Po našem starom žutom soliteru prièe idu u istom smjeru svi govore da si ledena. A kad te vide ti si uvek sama neces ni da pricas s nama bas si slatka i vrlo dosadna. I ne znam ko je lud da se na tebe pali kad ti nesto u glavi fali. Ne zanosim se jako èesto i dobro znam gde mi je mjesto, a mjesto je moje kraj tebe. A ja sam opet lud pa se na tebe palim, jer samo ja ti u glavi falim.
Obuæi æu sve bijelo, èisto, bijelo,providno uz tijelo a tvoje crne oèi, oèi crne gledat æe me vrelo ubrat æu dve ruže majske, ruže da ti kosu zlate pozvat æu sviraèe da nas noæas kroz grad prate.
Ni ledena ni dosadna ti neæeš biti do jutra æeš sa usana ti mojih piti. A ja sam opet lud pa se na tebe palim jer samo ja ti u glavi falim | |
|
 | |
Angeel_of_life Admin

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 10:38 am | |
| Ponovo si noćas mila Lagala da nisi bila s njim Ja to osetim... Ponovo su usne tvoje Drhtale ko da se boje Da ti ne oprostim
Chorus: Još su ti usne umorne I sve što kažeš znam da nije Još su ti suve cipele Na polju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu pise čija si Samo moja nisi Još su ti usne umorne I sve sto kažeš znam da nije Još su ti suve cipele Napolju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu pise čija si
Uzalud mi kriješ lice Znam te oči izdajice Sve si odglumila Isprljana poljupcima Otrovana dodirima Znam da si lagala
Chorus [x2]: Još su ti usne umorne I sve što kažeš znam da nije Još su ti suve cipele Na polju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu piše čija si Samo moja nisi Još su ti usne umorne I sve što kazeš znam da nije Još su ti suve cipele Na polju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu piše čija si | |
|
 | |
Angeel_of_life Admin

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pet Okt 17, 2008 10:41 am | |
| And the best song ever!!!!!!!!!!!
Žao mi je Tek sad sam sve O tebi naučio Al najviše žao mi je Zalud sam te učio I da voliš do neba I da praštaš kad treba
Šta sam to stvorio? Za šta se borio? Da njemu bolja vratiš se On je to čekao Ni hvala nije rekao
Šta sam to stvorio? Za šta se borio? Za poljubac i "laku noć" I da pamtim bez sna Tu našu zadnju noć
Žao mi je Pale su sve Maske tvoje prevare Htjela si ljek samo za bol Ali ne za zauvjek
Kad te on nije htjeo Samo ja sam te smeo
Šta sam to stvorio? Za šta se borio? Da njemu bolja vratiš se On je to čekao Ni hvala nije rekao
Šta sam to stvorio? Za šta se borio? Za poljubac i "laku noć" I da pamtim bez sna Tu našu zadnju noć
I da pamtim bez sna Tu našu zadnju noć | |
|
 | |
$@kiss@#

Broj poruka : 131 Datum upisa : 31.10.2008 Godina : 28 Lokacija : love me
 | Naslov: Re: Opusteno............................................................. Sub Nov 01, 2008 5:17 am | |
| | |
|
 | |
Pshytrance

Broj poruka : 41 Datum upisa : 30.08.2008
 | Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pon Nov 10, 2008 3:07 pm | |
| boli me svako jutro sto me budi bez tebe.....ja vise ne disem...trazim te...al svaki drugi isti je..ja jos sam tvoja..na jastuk ti ime napisem.... | |
|
 | |
bebica_mala

Broj poruka : 315 Datum upisa : 11.09.2008
 | Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pon Dec 01, 2008 3:36 pm | |
| usne mi suve kad te ne ljubim kako zaboli kada te danima ne vidim u suzama vrelim sve ave na tebe me podseca bog mi je znaj sve sto osjecam.... a dino dje nam je hari???????? | |
|
 | |
bebica_mala

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pon Dec 01, 2008 3:37 pm | |
| daj mi usne sto ne gube kada tebe ljube grudi od betona da izdrze sve,2,3miliona da izdrzi novo srce kad ovo nocas izda me................... | |
|
 | |
bebica_mala

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Uto Mar 17, 2009 4:44 pm | |
| Ide kisa danima kao okeanima...... Koga to zanima.... Ide ide zora nek ide .... Dugme se otkide...... A meni se ne ide | |
|
 | |
H@RY

Broj poruka : 343 Datum upisa : 21.09.2008 Lokacija : BP
 | Naslov: Re: Opusteno............................................................. Ned Apr 05, 2009 10:05 am | |
| i da znash da sam ja zbog tebe plakla i svaka moja suza znam nije te ranila...... i da znash da sam ja iskreno volela i mozda samo nebo zna shto sam te izgubila... ooooooooooooooooo0 | |
|
 | |
bebica_mala

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Ned Apr 12, 2009 1:31 pm | |
| | |
|
 | |
H@RY

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pon Apr 13, 2009 2:16 am | |
| axa......  | |
|
 | |
bebica_mala

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pon Apr 20, 2009 4:57 am | |
| NEKAD SEDIM SAMA CEKAM SRECU KAZE NECE ONA NAS TESE ME KAZU KORACA ZA NAMA..... TAKO BEZI MI DAN ZA DAN.... JA KO LUTKA TKANA.... SUZOM ANDJELA BEZ KRILA... ZIVIM BAJKU CEKAM PRINCA..... JOS ON KAD SAM DETE BILA.... NEKAD NEKO NEDAK NIKO CEKAM DAN DA SVANE OKRECEM SE SVE JE ISTO KAD CEKAM BOL DA STANE .... MISLIM JAKA SAM TOLIKO .... USTAJEM KAD TONEM JA.... ALI NEMA NIKOG.... SAMA SAM NA SVOME ZMAM!!!! | |
|
 | |
H@RY

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pon Apr 20, 2009 6:54 am | |
| | |
|
 | |
bebica_mala

| Naslov: Re: Opusteno............................................................. Pon Maj 25, 2009 9:42 am | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Opusteno.............................................................  | |
| |
|
 | |
| Opusteno............................................................. | |
|